Access Bars

Access Bars er en behandling under Access Consciousness, som overordnet betyder ” at være bevidst uden at dømme”.22385222_10214335379566739_949599476_n.jpg

Bars – Brain Activity Release System – er en behandling, hvor man blidt berører 32 energipunkter på hovedet. Disse punkter indeholder alle de tanker, ideer, overbevisninger, følelser og overvejelser, som man har lagret i sin underbevidsthed i løbet af sit liv. Via berøringen frigør man gammel, stivnet energi, der er låst fast i forskellige områder i sit liv, og man får mulighed for at give slip på begrænsende tankemønstre. Man kan sammenligne det med, at vi har lagret en masse ting på vores ”harddisk” og nu er det tid til at delete noget af det, som vi ikke har brug for.

De 32 energipunkter er specifikke bars/energibaner, som løber gennem og omkring vores hoved. Hver enkelt bar svarer til det aspekt eller område, som den er opkaldt efter.

Access Bars er en meget blid behandlingsform, hvor du ligger fuldt påklædt på ryggen på en blød massagebriks, mens energipunkterne berøres blidt. Det er en meget afslappende behandling, hvor du måske falder i søvn undervejs eller oplever, at du kommer i en dyb tilstand af stilhed, hvor du hverken sover eller er helt vågen.

Access Bars:

  • Giver indre ro og balance
  • Virker afslappende
  • Reducerer stress og tankemylder
  • Godt ved søvnproblemer
  • Godt ved Eksamensangst
  • Er godt til børn med øget uro, indlæringsvanskeligheder, sensitivitet, lavt selvværd og angst

En hel behandling til voksne varer ca. 50 min. og børn under 13 år mellem 20 og 40 min.

Du har mulighed for at vælge en kombineret behandling, hvor der først er ca. 30 min. Access Bars behandling og 30 min. Zoneterapi – en fantastisk afstressende behandling.