By C. 

Trænger du til at stresse af eller vil du bare gerne gøre noget godt for dig selv?

By C. er en serie af en række behandlinger, som der er sat sit helt eget personlige prej på.
Det gør alle behandlingerne helt unikke og specielle ❤️

Velværemassage By C. 

Stress fuldstændig af med denne velværemassage, hvor alle sanserne bliver stimuleret. Hele kroppen bliver massageret og den afsluttes med en skøn ansigt og hovedbund massage. Der bliver brugt varme sten til kroppen, ametystrulle til ansigtet, klangskål til start og slut, dejlige dufte, varme i briksen og bare en helt igennem dejlig behandling.


Ansigtmassage By C.
Super skøn og FANTASTISK ansigtsmassage ❤️ stress fuldstændig af, imens du bliver forkælet med denne skønne behandling, som afsluttes med en dejlig hovedbundsmassage. 
Der bliver brugt ametystrulle til ansigtet, klangskål til start og slut, dejlige dufte, varme i briksen - bare ren forkælelse.


Luxury By C. 
Synk ned i dig selv og lad tiden være helt din i 1 time og 45 min. Du starter med at få en dejlig helkrops-velværemassage med dejlige olier fra top til tå. 
Der vil være varme i briksen, så du kan falde helt hen med lyden af afslappet musik. Massagen vil blive sluttet af med en skøn japansk lifting. 

Ren energi til krop og sjæl


Hotstone massage By C. 

Kroppen bliver masseret med lunt olie, hvorefter opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene breder sig langsomt til hele kroppen, trænger ind i musklerne og løsner spændinger. Hotstone massagen By C. afsluttes med en skøn ansigtsmassage, hvor der bliver brugt varme sten og lidt kølige saltkugler.

Super dejlig til når du trænger til ekstra varme og forkælelse. 


Se også alle vores skønne nye ansigtbehandlinger By C. her

Læs også om: