Fjernelse af tatovering

High Power Q-Switched YAG Laser har den nyeste og mest effektive teknologi til at fjerne tatoveringer på det danske marked. Den er mere effektiv og kraftigere end den almindelige anvendte Q-Switched Laser. Det giver et flottere slutresultat med færre behandlinger.

At fjerne tatoveringer foregår ved, at højt intensivt lys rettes mod tatoveringen og går fra overhuden (epidermis) til underhuden (dermis), hvor farven nedbrydes til micropartikler. De små micropartikler renses og transporteres væk via vores lymfesystem.

Behandlingen efterlader huden med nogle små overfladiske sår, som med let pleje, heler i løbet af 5-8 dage. Man oplever at tatoveringens farve forsvinder gradvist for hver behandling.

Behandlingstiden tager mellem 2 – 20 min. afhængig af tatoveringens størrelse. Det føles som at få et smæk imod huden med et elastik.

Fjernelse af sort tatovering

De fleste tatoveringer domineres af sort farve. Sort farve er normalt lettere at fjerne end andre farver. Det antal behandlinger som kræves, afhænger af farvestoffes kvalitet, og farvens koncentration under huden. Hjemmelavede amatør tatoveringer er normalt hurtigere at fjerne end de professionelle.

Gamle tatoveringer (mere end 15 år) kræver flere behandlinger idet farvestoffet med tiden er trængt længere ned i vævet end oprindeligt. Helt nye tatoveringer (under 6 – 8 mdr.) er svære at fjerne da huden kan reagere kraftigt pga. farvestoffet i tatoveringen står meget koncentreret.

For priser af fjernelse af tatovering tryk her.

Fjernelse af farvet tatovering

Farvelagte tatoveringer kræver normalt lidt flere behandlinger end de helt sorte.Enkelte farvenuancer, såsom lilla nuancer, blå, grøn og hvid kan aldrig med sikkerhed fjernes helt, dog har gul og hvid tendens til at forsvinde af sig selv med tiden. Gone Tattoo anvender det bedste, kraftigste og mest effektive laser på markedet. Især når det gælder om at fjerne farvede tatoveringer, adskiller High Power Q-Switched YAG Laser sig markant, fordi den er så avanceret. 

For priser af fjernelse af tatovering tryk her.


Fjernelse af permanent make-up 

Når vi taler om fjernelse af permanent make-up, gælder det permanent farvede øjenbryn. Princippet med at fjerne permanent make-up, er det samme som at fjerne almindelige tatoveringer.

Vores teknologi fra Alma Lasers er ekstremt sikkert. Alma Lasers har været førende i mere end 25 år med produktion af kosmetisk æstetisk laserudstyr til hospitaler og lægeklinikker i mere end 50 lande verden over.

Oftes skal der 3-5 behandlinger til. For priser af fjernelse af tatovering tryk her.