Fodpleje

Vi tilbyder udebehandling til dine fødder. Vi kører på hele als og i hele Sønderborg kommune. 

Kontakt Lena for tidsbestilling på: 61784004

Alm. Fodbehandling -  380kr. inkl kørsel 

Ved vores behandling kan vi hjælpe dig med at dine fødder bliver sunde. De bliver undersøgt, blødgjort i urtesaltvand, neglene bliver klippet og renset, hård hud vil blive fjernet med skalpel, huden slibes så den er glat og jævn og meget strømpe venlig, evt. ligtorne og nedgroede negle behandles. Behandlingen afsluttes med negleolie og en behagelig fodmassage, samt råd og vejledning.

Luksus Fodbehandling - 450 kr. inkl. kørsel

Ved vores behandling kan vi hjælpe dig med at dine fødder bliver sunde. De bliver undersøgt, blødgjort i urtesaltvand, neglene bliver klippet og renset, hård hud vil blive fjernet med skalpel, huden slibes så den er glat og jævn og meget strømpe venlig, Evt. ligtorne og nedgroede negle behandles. Behandlingen afsluttes med negleolie og en behagelig fodmassage, samt råd og vejledning. Samt 20 min. fodmassage i dejlig omgivelser med dejlig stille musik, hvor du kan få lov til at slappe mest muligt af.

Vortebehandling - 200 kr. pr, gang

Fodvorter er en virus som smitter, smitterisikoen er størst, hvor mange mennesker færdes, som svømmehaller, daginstitutioner, solarier og hjemme hos familien i badeværelset.
Ved første behandling vaskes vorten af med alkohol, derefter fjerner vi det øverste lag af vorten med en skalpel og påfører verrutop med kapillærrør.

Der anbefales behandling over 3-4 uger med en uges mellemrum.

Hjemmebehandling ved en vorte er at man spritter den af hver dag.

Bøjlebehandling - 250 kr. pr. bøjle

Nedgroede negle kan komme af at man har gået i forkerte smalle sko, eller ved traume på neglen, samt ved neglesvamp.
Der tilbydes bøjlebehandling med Podofix bøjler, hvis kile af neglen ikke er tilstrækkeligt.

 

 

logo_behandlerforbund_lodret_positiv.png

Læs også om: