Japansk Cosmo lifting - By C.

Japansk Cosmo lifting By C. 

Japansk lifting er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene, sorte rander under øjnene m.m.
Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er en meget behagelig og afslappende behandling, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet, men også kroppen.
Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunturpunkter, som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk Lifting reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Derudover bliver dine sanser bragt i spil med lækker varme, dufte, forkælelse og lyde ❤️

Fordele:

  • Foryngrer ansigtet
  • Reducerer rynker og dybe fuger
  • Forbedrer hud og muskeltonus 
  • Opfrisker huden
  • Eliminerer toxiner
  • Afbalancerer kroppens funktioner
  • Afstresser kroppenDu kan få en almindelig japansk lift eller forkæle dig selv med luksus udgaven, hvor du får en ekstra ansigtsmaske + en lækker hovedbundsassage. 

Luxury By C. 

Lad dig synke ned i dig selv og lad tiden være helt din for den næste 1 time og 45 min. Du starter med at få en dejlige helkrop velværemassage med dejlige olier fra top til tå. 
Der vil være varme i briksen, så du kan falde helt hen med lyden af afslappet musik. Massagen vil blive sluttet af med en skøn japansk lifting. 

Rent engeri til krop og sjæl ❤️

 Kunderne siger:

" Tusind tak for en skøn behandling. Virkelig postiv oplevelse"
Diana, Gråsten

"Min hud stråler i dag 👏🏼👏🏼 Ved ikke om det blot er indbildning men synes den virker glat og ren og min rynker virker endda mindre synlige 😊 
Så tak for det -  Er ikke sidste gang jeg prøver det"
Janni, Broager

"Japansk lifting er en fantastisk behandlig til mit ansigt, der gennem et langt liv har fået en facade, folder og furer. Den kan både forløse og frigøre, så ansigtet får nye muligheder -  både udvendigt og indvendigt"
Hilsen den 77-årig:)