Kostvejledning

En konsultation starter med en indledende samtale, hvor jeg spørger lidt ind til din livsstil. Vi skal sammen klarlægge dine ønsker og ambitioner for forløbet.

I den indledende samtale vil jeg gerne høre lidt om dig, dine tanker, din viden omkring kost og snakke om evt. motion. Denne del af samtalen er vigtig, da succes opnås med de rette værktøjer og det er individuelt, hvad vi har med os i rygsækken. 

Sammen fastsætter vi målet for dit forløb og en plan for, hvordan du når dit mål, med den passende støtte, motivation og vejledning.

Du bliver herefter vejet på en professionel vægt, for at registrere din aktuelle vægt, BMI, fedtmasse, muskelmasse, kropsalder m.m.

Jeg arbejder ud fra, at det skal ses som en livsstil ændring. Noget som er holdbart og man kan se sig selv være i, længere tid end en mdr - der hvor motivationen ofte slipper op.
Det er min erfaring, at holde det nede på et plan, hvor man har sig selv med og det ikke skal ses som en "kur".
.....Ellers bliver det blot endnu en af utallige forsøg.Bodyanalyse:

Hvis du selv har styr på din kost, men har brug for at komme til kontrol vejning, har du også mulighed for dette. Om mig: 

Som din personlige coach og kostvejleder kan jeg bidrage med, at jeg selv har været der over flere omgange.
Jeg har tænkt alle tankerne, mærket hvad vægten gjorde ved min krop, været i frustrationerne og følt kampen på min egen krop - mange gange. 

Jeg har prøvet mange forskellige slankekure i mit liv. Jeg vil endda påstå, at jeg har prøvet alt !! Enten er det ikke lykkes mig og ellers har jeg taget det hele på igen kort tid efter.

For 12 år siden, fandt jeg selv min vej frem og det lykkes mig, at halvere min vægt på 16 måneder. Efter års søgen og utallige kure og såkaldte systemer, fandt jeg endelig den rigtige vej - for mig. 
Det var en kombination af viden, motivation og hjælp, der hjalp mig op af det hul, som overvægt er.

Derfor er det lige netop dette, jeg kan bidrage med: Erfaringen, forståelsen, følelserne og tankerne - kombineret med den faglige viden jeg har tilegnet mig før, under og efter mit eget vægttab.
Den forandring jeg gennemgik gav mig lysten til vide mere, til at udvikle mig og ikke mindst... til at hjælpe andre til et sundere liv.


I starten af 2019 blev jeg syg, det gjorde at jeg bla. ikke kunne træne pga. manglende overskud og smerter. Det resulterede i, at min vægt steg og jeg skulle finde en måde at være i det på.
Jeg skulle finde ro i, at min viden og min store lyst til at hjælpe andre, ikke var blevet forandret. 


...Jeg glæder mig SÅ meget til at hjælpe dig, der hvor du gerne vil hen ❤️ 
 Billede_015.jpg
2003 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                         

 

                                               .