Foredrag Henrik Duer

Anbefaling af Camilla Galthen

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Camilla både igennem hendes egen virksomhed og i forbindelse med hendes ansættelse som projektkoordinator i et sundhedsprojekt for Sønderborg Kommune.

Samarbejdet med Camilla har været helt igennem professionelt og ved vores fælles foredrag har hun stået for de mange praktiske gøremål, herunder bl.a. rekruttering og markedsføring, lokalebooking, goodiebags osv.

Læs mere ...

Sportspigen

Først i maj tog jeg en beslutning om, at jeg måtte have hjælp til at nå et vægttab. Jeg dyrkede rigtig meget motion og syntes selv jeg spiste sundt. Men vægten blev ved med at stige!!!Jeg kontaktede Camilla og fik en aftale og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Jeg fortalte hende, at jeg nok vejede mig 5-10 gange i døgnet (selv når jeg var på toilet om natten)

Læs mere ...

Ændring for livet, blev min vej frem

Jeg elsker mad. Så enkelt kan det siges. Jeg spiser for meget og tror hver dag skal være en fest. Jeg har aldrig været motiveret for at gå i gang med en kur for jeg syntes simpelthen det var synd for mig. 

Læs mere ...

Min kamp

Marts måned 2013 skulle blive mit vendepunkt. Jeg var i Kolding storcenter med en flok "slanke" veninder, som alle så brændende godt ud i alt hvad de prøvede på.

Jeg selv var i Zizzi - som er en butik for "store" piger - og lige meget hvad jeg prøvede på, så lignede jeg noget jeg ikke selv var tilfreds med. Jeg var trist og ked af det og fandt min trofaste ven frem, som kunne hjælpe mig med at fortrænge et kort øjeblik - mit slik og chokolade.

Læs mere ...