Sportspigen

Først i maj tog jeg en beslutning om, at jeg måtte have hjælp til at nå et vægttab. Jeg dyrkede rigtig meget motion og syntes selv jeg spiste sundt. Men vægten blev ved med at stige!!!Jeg kontaktede Camilla og fik en aftale og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Jeg fortalte hende, at jeg nok vejede mig 5-10 gange i døgnet (selv når jeg var på toilet om natten)

Min tanke var, at hvis jeg havde taget 100 gram på, så kunne jeg lige så godt blive ved med at spise.. Også begyndte kuren bare næste dag igen. Men vægten blev ved med at stige og stige.

Mit første møde ved Camilla blev lidt af en øjen-åbner. Jeg fik rigtig mange gode ting at vide om vægttab og hvor meget jeg måtte spise og hun er super god til at motivere.... Også var det lige min badevægt!!! 

Den skulle gemmes VÆK......Det var faktisk den der styrede mit liv. 

Næste morgen da jeg kom ud i badeværelset, fik jeg et sug i maven. VÆGTEN var væk (min mand havde gemt den) og det var virkelig en grim ting. Nu var det slut med at veje sig og blive styret. Jeg havde ingen anelse om, hvor meget den vægt havde styret mit liv og ikke mindst mit humør. Det er en stor befrielse at leve uden den. 

En måned efter at jeg begyndte mit vægttab, skulle jeg vejes på sygehuset - det var en rigtig gammel vægt. Den vejede mere, end da jeg sidst var ved Camilla, og det påvirkede mig meget. Det tog mig 2 dage, at komme på rette spor igen og endnu et bevis på, at vægten var den styrerne.

Jeg fandt en dag min egen badevægt, men sagde højt til den Fxxk DIG, du får mig ikke igen. Du styrer mig ikke mere -  det gør jeg selv!!!

Kiloerne er raslet af mig og min forståelse for andre problemer jeg havde i mit hoved, kan jeg nu se på en helt ny måde.

Det var virkelig min badevægt der var et KÆMPE problem for mig. DEN HAVDE FANGET MIG!!!!

Mange hilsner
Gitte Hansen, Hørup