Min kamp

Marts måned 2013 skulle blive mit vendepunkt. Jeg var i Kolding storcenter med en flok "slanke" veninder, som alle så brændende godt ud i alt hvad de prøvede på.

Jeg selv var i Zizzi - som er en butik for "store" piger - og lige meget hvad jeg prøvede på, så lignede jeg noget jeg ikke selv var tilfreds med. Jeg var trist og ked af det og fandt min trofaste ven frem, som kunne hjælpe mig med at fortrænge et kort øjeblik - mit slik og chokolade.

Min vægt stod på 133 kg. og jeg var meget træt af at være overvægtig, men jeg vidste ikke hvordan - havde jo prøvet utallige slankekure. Nogle dage senere så jeg et tv-syd program med Camilla, og jeg tænkte med det samme, at hende skulle jeg have fat i.

Jeg var hos Camilla første gang den 24. marts. Jeg fik en masse viden om hvordan det hele hænger sammen og fik svar på mange spørgsmål omkring måltider, mænger og alternativer til de evt. søde sager. Efter 3 uger skulle jeg vejes igen. Jeg var meget nervøs og var sikker på der ikke var sket ret meget, men det skulle vise sig at jeg tog fejl. Vægten viste 6,3 kg mindre - jeg var SÅ glad og helt overvældet. 

Efter 9 mdr. er jeg blevet mere sikker på hvad jeg kan spise og hvor store portioner jeg kan spise. Jeg syntes det er dejligt, at jeg må spise stortset alt jeg skal bare overholde mine kalorier. Jeg har med tiden fundet mange alternativer til aften-hygge og mellemmåltider og Isis produkterne for mig er fantastiske :-)

Jeg har i de første 6 måneder ikke kunne træne eller dyrke motion pga. en operation. Men efter august har jeg også fået gang i kroppen og det er dejligt.

Jeg har løbende spurgt Camilla til råds hvilke øvelser der er gode og andre ting. Jeg er rigtig glad for støtten og hjælpen fra Camilla. Det har været et super godt forløb og jeg ser frem til den kommende tid hos hende :o) 

Min vægt efter 9 mdr. er blevet 42 kg. lettere og jeg glæder mig til, at jeg er helt i mål inden sommeren 2014 :-)