Ændring for livet, blev min vej frem

Jeg elsker mad. Så enkelt kan det siges. Jeg spiser for meget og tror hver dag skal være en fest. Jeg har aldrig været motiveret for at gå i gang med en kur for jeg syntes simpelthen det var synd for mig. 

Jeg er sygeplejerske på 32 år og har nu 2 børn. Jeg har vejet 91 kg da jeg blev gravid. Jeg er 167 cm, så kærlige øgenavne som ”hende den lave, med gummimave”, var meget passende. 

Jeg har været heldig og tabt 10 kg ved hjælp af amning. Men 81 er stadig en høj vægt. 

Da amningen var overstået var jeg fast besluttet på, at jeg ikke ville tage på igen for både mine børns og min egen skyld. Men hvordan skulle jeg gribe det an.

Mit møde med Camilla hos ”Ændring for livet”, satte en punktum for mit liv i overvægt. 

”Ændring for livet” er ikke konceptpræget og ikke baseret på kur og udsultning. Camilla har brugt tid på at lære mig at kende og fundet ud af hvordan et varigt vægttab og en livsstilsændring skulle se ud for mig. Jeg er ikke motionspige, men Camilla har alligevel kunne motivere mig til at få lidt mere motion ind i min hverdag. Individuelle behov må være kodeordet for Camillas vejledning.

Camilla har været en kæmpe motivationsfaktor for mig. Hendes humør og hendes egen kamp mod overvægt har i den grad fremskyndet min egen proces mod et slankere liv.

Jeg har gået hos Camilla i 3½ måned og har nu en vægt på 72 kg og nærmer mig et BMI indenfor normalen.

Jeg er dybt taknemmelig og kan kun opfordre andre til at opsøge Camilla.

”Ændring for livet” kan også blive din ændring.

/Lene Duus Boysen.