Hold beskrivelse

Hatha yoga
Der undervises i den klassiske yoga-form ”Hatha yoga”, hvor vi arbejder med hele kroppen. I alle undervisningstimer vil vi udnytte åndedrættet bedre, mens vi med udgangspunkt i øvelser arbejder med styrke, stabilitet, balance og smidighed samt afslapning i en eller anden form. Vi skal give slip på unødvendige spændinger og opbygge et stærkt fundament både fysisk og mentalt. Der bliver lagt vægt på at lytte til kroppen, mærke efter og udforske, opmærksomhed på nuet, åndedræt og fysiske stillinger.

Mindful Yin Yoga
Mindfulness er en essentiel del af yin yoga, der er en stille,meditativ praksis og en træning i nærvær og  tålmodighed. Du vil blive guidet gennem en række dybe stræk med en intention om at give slip på så meget muskelaktivitet som muligt og i stedet arbejde med at strække bindevævet, leddene og løsne blokeringer i kroppens energibaner og afbalancere nervesystemet. Yinøvelserne består typisk af liggende afspændende stræk i 3 – 6 minutter.

Denne yoga form kombineret med mindfulness giver en dybere afslapning og mindre stress og derved opnås en større indre balance. 


Yin yoga og meditation med gæsteunderviser Penelope

Yin yoga er en blid og feminin yogaform, der handler om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere flexibel krop med mere plads. Yin yoga stillingerne varer oftest 3-5 minutter, det giver kroppen god tid til at slappe af og lære kroppen bedre at kende. 

I yin yoga arbejdes der med bindevævet, led og knogler. Yin yoga åbner op for dybere forbindelse mellem dig og din krop. Du kan også opleve en dybere meditation efter en yin yoga time. 

I denne time for du ro og tid til at lære dig selv bedre at kende, du får mulighed for at øve dig på længere stræk og du får lov til at være dig selv.

Yin yoga timen afsluttes med meditation

Alle niveauer er velkomne

Underviser : Penelope Choon Persson

Vil du vide mere kan du henvende dig til: 22275858  e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


MEDITATIONS WORKSHOP 2020 med gæsteunderviser Penelope
 - Ceremonial cacao og meditation.

Har du lyst til at lære at lære at meditere?

Drømmer du om mindre stress og mere ro I din hverdag?

Workshoppen indledes med en dejlig kop varm ceremonial cacao. Til forskel for kaffe, indeholder ceremonial cacao theobromine som stimulerer det cadiovaskulære system og det giver kroppen en varm følelse indeni samt et opløftende “hum”. Sammen med meditation er cacao en hel perfekt kombination, der fordyber meditationen og får kroppen til at slappe af.

Der findes mange forskellige måder at meditere på, I denne workshop vil vi udforske hvertrækningsteknikker, mantra og stille meditation.

Du vil kunne stille spørgsmål og øve meditations teknik sammen med mig. Workshoppen vil veksle mellem oplæg og praksis.

Det får du med hjem:
 - Øvelser til meditation I din hverdag
 - En lille folder med beskrivelse af meditationsteknikken du lige har lært
 - Hvis du ønsker det kan du også få en audio med hjem, denne eftersendes til din e-mail.

Kom som du er…  Klar på at lære nye veje og finde indre ro. 

Pris: 200 kr. Synge skåle:

Skænk dig selv i de helbredende vibrationer i de tibetanske sangskåle for at ro i sindet og genoplade kroppen på et cellulært niveau. Slap af og genoplad psyken.Lad os for en tid rejse sammen.

Sat Nam


Hvem kan deltage
Alle fra 14 år og op, der har lyst at arbejde med sig selv – både kvinder og mænd!
Der er deltagerbegrænsning på holdet (8 personer)

Pga af COVID-19 retningslinjer, skal du selv medbring yogamåtte, tæppe og evt. en lille pude.


Husk vand og evt. trøje/strømper.

Er du forhindret i at deltage i en time, har du mulighed for at deltage på et af de andre hold - husk at spørge inden, om der er plads på holdet.

Hvor: 
Ændring for livet - Yoga og meditation Studio, Storegade 17, 6310 Broager

Pris 60 min:
740 kr. for 11 gange
675 kr. for 10 gange
540 kr. for 8 gange
475 kr. for 7 gange 


Pris 75 min:
925 kr. for 11 gange
840 kr. for 10 gange
675 kr. for 8 gange
595 kr. for 7 gange Tilmelding:
Tilmelding er nødvendigt og kan gøres via vores online booking system eller ved at sende en email til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Du modtager en email eller sms med praktiske oplysninger og betaling ca. 1 uge før - så husk at oplyse din email og telefon nummer ved tilmeldning.

 

Ene timer:
Annemette tilbyder ene timer i Hatha, yin yoga mod stress og Åndedræt - basis for krop og sind


Åndedrættet - Basis for krop og sind 
 

Vi har fokus på hele kroppen og der arbejdes med at:

Få kontakt til dit åndedræt
Mærke åndedrættet i hele kroppen.
Hvordan kan du forbedre din vejrtrækning.
Der bruges forskellige bolde til at stimulere og løsne op med.
Der er fokus på yogastillinger, der stimulerer dit åndedræt.
Hver gang åndedrætsmusklen bevæger sig op og ned igangsættes den indre rytme – dette gør, at:

Organerne masseres
Hjertet stimuleres
Lungerne smidiggøres
Kar og lymfe stimuleres
Muskler og bindevæv stimuleres
Led bevæges/mobiliseres
Dit åndedræt er et fantastisk redskab, som du har på dig døgnets 24 timer. Lær hvordan du kan blive mere bevidst omkring at bruge dit åndedræt til bl.a. at reducere stress, løsne op for spændinger og ubehag i kroppen.

Fokus på at trække vejret bedre - dybe, lange åndedrag stimulerer dit nervesystem og virker afstressende på krop og sind. Undervisningen afpasses efter den enkelte.

Vil du høre mere om mulighed for ene timer, så kontakt Annemette ved, at sende en sms på tlf 51226866 eller mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.