Hold beskrivelse

Hatha yoga
Der undervises i den klassiske yoga-form ”Hatha yoga”, hvor vi arbejder med hele kroppen. I alle undervisningstimer vil vi udnytte åndedrættet bedre, mens vi med udgangspunkt i øvelser arbejder med styrke, stabilitet, balance og smidighed samt afslapning i en eller anden form. Vi skal give slip på unødvendige spændinger og opbygge et stærkt fundament både fysisk og mentalt. Der bliver lagt vægt på at lytte til kroppen, mærke efter og udforske, opmærksomhed på nuet, åndedræt og fysiske stillinger.

Mindful Yin Yoga
Mindfulness er en essentiel del af yin yoga, der er en stille,meditativ praksis og en træning i nærvær og  tålmodighed. Du vil blive guidet gennem en række dybe stræk med en intention om at give slip på så meget muskelaktivitet som muligt og i stedet arbejde med at strække bindevævet, leddene og løsne blokeringer i kroppens energibaner og afbalancere nervesystemet. Yinøvelserne består typisk af liggende afspændende stræk i 3 – 6 minutter.

Denne yoga form kombineret med mindfulness giver en dybere afslapning og mindre stress og derved opnås en større indre balance. 

Synge skåle:

Skænk dig selv i de helbredende vibrationer i de tibetanske sangskåle for at ro i sindet og genoplade kroppen på et cellulært niveau. Slap af og genoplad psyken.Lad os for en tid rejse sammen.

Sat Nam


Hvem kan deltage
Alle fra 14 år og op, der har lyst at arbejde med sig selv – både kvinder og mænd!
Der er deltagerbegrænsning på holdet (8 personer)

Der kan lånes tæppe og yogamåtte. Du er også velkommen til at medbringe din egen måtte og tæppe.
Husk vand og evt. trøje/strømper.

Er du forhindret i at deltage i en time, har du mulighed for at deltage på et af de andre hold - husk at spørge inden, om der er plads på holdet.

Hvor: 
Ændring for livet - Yoga og meditation Studio, Storegade 17, 6310 Broager

Pris 60 min:
650 kr. for 10 gange
540 kr. for 8 gange
475 kr. for 7 gange 

Pris 75 min:
810 kr. for 10 gange
675 kr. for 8 gange
595 kr. for 7 gange 

Pris åndedrætet - basis for krop og sind :
450 kr. for 6 gange

Tilmeldning:
Tilmeldning er nødvendigt og kan gøres via vores online booking system eller ved at sende en email til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Du modtager en email med praktiske oplysninger og betaling ca. 1 uge før - så husk at oplyse din email og telefon nummer ved tilmeldning.

 

Ene timer:

Annemette tilbyder ene timer i yoga (Hatha, yin, yoga mod stress og åndedræt - basis for krop og sind)

Åndedrættet - Basis for krop og sind  

Vi har fokus på hele kroppen og der arbejdes med at:

Få kontakt til dit åndedræt
Mærke åndedrættet i hele kroppen.
Hvordan kan du forbedre din vejrtrækning.
Der bruges forskellige bolde til at stimulere og løsne op med.
Der er fokus på yogastillinger, der stimulerer dit åndedræt.
Hver gang åndedrætsmusklen bevæger sig op og ned igangsættes den indre rytme – dette gør, at:

Organerne masseres
Hjertet stimuleres
Lungerne smidiggøres
Kar og lymfe stimuleres
Muskler og bindevæv stimuleres
Led bevæges/mobiliseres
Dit åndedræt er et fantastisk redskab, som du har på dig døgnets 24 timer. Lær hvordan du kan blive mere bevidst omkring at bruge dit åndedræt til bl.a. at reducere stress, løsne op for spændinger og ubehag i kroppen.

Fokus på at trække vejret bedre - dybe, lange åndedrag stimulerer dit nervesystem og virker afstressende på krop og sind. Undervisningen afpasses efter den enkelte.

Vil du høre mere om mulighed for ene timer, så kontakt Annemette ved, at sende en sms på tlf 51226866 eller mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.